miercuri, 8 februarie 2012

Ciclul iubiri

Ciclul începe așa: 
Bărbatul aleargă după femeie. Femeia nu se lasă prinsă, dar rămâne în raza de acțiune a bărbatului, să nu-l scape. 
Jocul este demențial pentru amândoi. El are o completă schimbare de atitudine, de obiceiuri, ea devine pe zi ce trece mai sexy. E un joc necunoscut care le creează emoții în stomac. 
Sunt îndrăgostiți și unul și celalalt, amândoi sunt fericiți, entuziaști, vechile probleme li se par nimicuri pe lângă fericirea ce o simt acum. 

În cele din urmă femeia cedează. Începe a doua etapă a ciclului. Etapă în care fericirea lor ajunge la un nivel pe care nu l-au mai atins de mult. E o etapă în care cei doi se iubesc, nu se cunosc prea bine, dar se iubesc. El o impresionează zilnic, ea îi face pe plac. Dar noile obiceiuri devin ușor vechi. 

Începe a treia etapă în care femeia aleargă după bărbat, iar acesta se simte încolțit, îngrădit. El dorește să se întoarcă la obiceiurile pe care le avea până să o cunoască. Ea îl întreabă:"Unde ai fost? Cu cine ai vorbit? De ce ai venit târziu?" El începe să se ascundă de ea. Numai vorbesc, sunt plictisiți, fiecare își dorește altceva. 

Ultima etapă este cea în care cei doi stau împreună, nu se mai iubesc, dar nu pot să se despartă. Cei doi au fost atrași unul de celălalt pentru că nu se cunoșteau. Când au început să se cunoască și totul a devenit rutină, s-au plictisit. Ar vrea să caute ceva nou dar nu pot că sunt legați. Așa încep să aibă frustrări, să nu le mai pese de celălalt, să devină nervoși, să se certe, să-și reproșeze zilnic nimicuri.
 
Au fost liberi, au ajuns sclavi unul altuia, acum doresc din nou libertate. Nu se înțeleg pentru că fiecare și-a pus un scut împotriva celuilalt, nu sunt sinceri. Dar nici nu văd nefericirea lor. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Cele mai bune citate motivaționale

Cititul de citate motivaționale poate oferi inspirație și motivație temporară dar succesul în viață depinde în mare parte de acțiuni concret...